Italiaanse bol met pastrami en gegrilde groenten
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Rund
Italiaans
Zomer

Ingrediënten

  • 16 plakken pastrami
  • 4 Italiaanse bollen
  • 295 g gegrilde paprika (pot)
  • 1 courgette
  • 8 el truffelmayonaise
  • 12 zwarte olijven (zonder pit)
  • olijfolie
  • zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in de lengte in 4 dunne smalle repen bestrooi deze met zout. Laat het vocht er 10 minuten uittrekken. Bestrijk de repen met olijfolie en gril ze 3 minuten zodat er mooie grilstrepen op komen.
  2. Snijd de broodjes twee keer in de breedte doormidden zodat je drie delen hebt. Bestrijk de gesneden kanten royaal met truffelmayonaise.
  3. Beleg het onderste deel met twee plakken pastrami en een plak gegrilde courgette. Leg op het volgende deel de goed uitgelekte paprika en vervolgens 2 plakken pastrami. Leg het andere deel van de Italiaanse bol erop en steek er een grote prikker in met aangeregen olijven.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 695 KCAL (2920 KJ). EIWIT: 17 G. VET: 34 G (WAARVAN 30 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 78 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!