Ingrediënten
4 dunne runderschnitzels van circa 125 gram per stuk
4 plakken Parma- of Gandaham
2 el. pesto (uit een potje)
2 el. versgeraspte Parmezaanse of oude Goudse kaas
40 gram braadboter
1 flink glas rode wijn
1 dl vleesbouillon van 1/2 tablet
allesbinder of aangeroerde maïzena
Bereidingswijze
Bestrijk de schnitzels dun met de pesto, bestrooi ze met de geraspte kaas en beleg ze met de ham. Rol de schnitzels op langs de korte kant en zet ze met een houten prikker vast. Zet ze tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verhit de braadboter in een koekenpan en bak de rolletjes rondom bruin. Voeg de wijn en de bouillon toe, draai het vuur laag en laat de runderrolletjes met het deksel op de pan in circa 20 minuten gaar stoven. Keer ze af en toe om. Breng de jus desgewenst verder op smaak en bind met wat allesbinder of aangeroerde maïzena. Lekker met rijst, pasta of aardappelpuree en groenten naar keuze.