Italiaanse soezentaart
langer dan 60 minuten
Overig
8 personen
Hapjes/Amuse
Varken
Nederlands

Ingrediënten

  • 3x de roomkaas hampestovulling
  • 30 gebakken soesjes
  • Mozzarella-bolletjes
  • Zongedroogde mini-tomaatjes
  • Springvorm van 17 cm doorsnede

Bereidingswijze

Soesjes ei-crème met rookvlees
Soesjes roomkaas ham-pestovulling
Soesjes patécrème

  1. Vul de soesjes. Laat crème over voor het ‘metselen’ van de soesjes.
  2. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
  3. Vul de springvorm met de soesjes. Plak ze aan elkaar met de overgebleven vulling.
  4. Stapel zo verder met hoopjes crème ertussen.
  5. Spuit bovenop ook weer hoopjes crème zodat je de taart mooi kunt versieren met kruiden, zongedroogde tomaatjes en eventueel kleingesneden stukjes ham.
  6. Haal nu voorzichtig de ring van de springvorm.
  7. Versier eventueel ook de zijkanten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!