Ingrediënten
200 g rauwe ham
2 el olijfolie
1 rode ui, in ringen
1 gele paprika, in 8 repen
1 courgette, in 8 lange plakken
zout en peper
4 grote maïstortilla’s
4 el maïskorrels (blik)
1 el gedroogde oregano
1 bol (buffel)mozzarella, in kleine stukjes gehakt
1 flinke hand rucola, gewassen en gedroogd
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de olie in de grillpan en grill achtereenvolgens de uiringen, paprikarepen en courgetteplakken om en om mooi bruin. Laat de groenten uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm de grill voor.
Stap 2
Leg de maïstortilla's op het werkblad en verdeel de plakken ham erover. Leg op elke tortilla een paar ringen ui, 2 repen paprika en 2 plakken courgette en een eetlepel maïskorrels. Bestrooi met de oregano en verdeel de mozzarella erover.
Stap 3
Leg de tortillas 2 minuten onder de grill, blijf erbij want het kan snel verbranden! Haal de tortilla's uit de oven en leg op elke een pluk rucola, snijd door en vouw dubbel. Serveer meteen.