Duitse biefstuk met frisse saus van peterselie, augurk en kappertjes
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

4 Duitse biefstukken
2 el vloeibare boter
1 rode ui in dunne schijfjes

Voor de saus:
1 el gehakte peterselie
5 zoetzure augurkjes
1 el kappertjes
3 el extra vergine olijfolie
zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1
Doe de ingrediënten voor de saus in de keukenmachine en maal ze tot een grove tapenade. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Stap 2
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in circa 2 minuten per kant medium gaar en bruin. Bestrooi ze met de rode ui en serveer met een lepel van de saus. Lekker met warm stokbrood en tomatensalade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!