Jubileumburgertjes van de Keurslager (gourmet)
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Nederlands
Kerst

Ingrediënten

  • 8 Jubileumburgers van de Keurslager (rundvlees met gerookte kipfilet en Cheddarkaas)
  • 16 sneetjes wit casinobrood
  • 16 kleine blaadjes little gem
  • 1 mango, in schijfjes gesneden
  • 16 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 5 el chilisaus
  • 2 el olijfolie
  • 2 el gembersiroop
  • satéprikker

Bereidingswijze

  1. Deel de 8 Jubileumburgers in tweeën en maak er kleine hamburgertjes van.
  2. Steek rondjes uit het casinobrood van 8 cm, rooster ze 8 minuten lichtbruin in een oven (200 graden) en zet ze daarna op tafel.
  3. Rijg aan een satéprikker een blaadje little gem, haal deze door de gembersiroop en prik er vervolgens een half tomaatje, een schijfje mango en weer een half tomaatje op. Leg ze op tafel.
  4. Bak de hamburgertjes aan elke kant 3 minuten en leg elk hamburgertje op het geroosterde casinobroodrondje. Besprenkel het vervolgens met chilisaus en prik de ‘aangeklede’ satéprikker erin.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!