Kalfscarpaccio
20-40 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

250 g kalfsvlees, in zeer dunne plakjes
4 tomaten, ontveld en in blokjes gesneden
1 sjalotje, gesnipperd
1 eetlepel tomatenketchup
Sap van een halve citroen
1 eetlepel gehakte koriander
1 eetlepel gehakte basilicum
Geraspte Pecorino of Romano-kaas
12 kapperappeltjes

Bereidingswijze

Meng de tomatenblokjes, sjalot, ketchup, citroensap en gehakte kruiden. Breng deze antiboise op smaak met zout en peper. Draai van de dun gesneden carpaccio rozetjes, leg die in cirkels op de borden en bestrooi ze met zout en peper. Serveer de tomatenantiboise apart in een glaasje. Bestrooi de carpaccio met geraspte Pecorino en garneer met de kapperappeltjes. Breng individueel de tomatenantiboise op het vlees.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!