Kalfsentrecote met kastanjechampignons
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

4 kalfsentrecotes
100 g ontbijtspek
zout en versgemalen peper
200 g kastanjechampignons
2 el boter
2 sjalotten, gesnipperd
2 takjes tijm, alleen de blaadjes

Bereidingswijze

Wrijf de entrecotes rondom in met zout en peper. Veeg de champignons schoon met een borsteltje of een stukje papier en snijd ze in dikke plakken. Verwarm een eetlepel boter en bak de ontbijtspek en sjalotten een paar minuten. Voeg de champignons en tijm toe en abk nog 4 minuten mee op zacht vuur. Verwarm ondertussen de rest van de boter in een anderde koekenpan en bak de entrecotes om en om in circa 3 minuten per kant. Serveer met de champignons. Lekker met spinazie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!