Kalfsschnitzel met linguine alle noci
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 kalfsschnitzels, in reepjes gesneden
  • 250 g linguine
  • 150 g ricotta
  • 12 walnoten, gepeld en fijngehakt
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 eetlepels olie
  • rucola
  • 2 limoenen

Bereidingswijze

Kook de linguine volgens de gebruiksaanwijzing.

Verhit de olijfolie en bak de schnitzelreepjes goudbruin.

Meng de ricotta, walnoten, pesto en olijfolie in een pannetje en verwarm dit zachtjes enkele minuten.

Leg de gare pasta in een grote schaal, voeg de reepjes erbij. Giet de saus eroverheen en strooi de rucola erover. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Serveer met partjes limoen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!