Kalfstartaar met venkel en radijs
20-40 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

400 g kalfsoester, licht bevroren
1 venkel, geschild en in flinterdunne plakjes
4 radijsjes, in dunne plakjes
75 g rucola
2 eetlepels mooie olijfolie
Kwart bosje bieslook
1 kleine rode ui, zeer fijn gesnipperd
1 eetlepel yoghurt
1 eetlepel venkelzaadjes

Bereidingswijze

Snijd de licht bevroren kalfsoester fijn met een heel scherp mes.

Leg de flinterdun gesneden venkel met de radijs in een schaal ijswater.

Meng 2 eetlepels olijfolie en de rode ui door het fijngesneden vlees en breng de tartaar op smaak met verse peper en weinig zeezout.

Laat de venkel en radijs uitlekken en meng er de yoghurt, de venkelzaadjes, en de bieslook doorheen.

Leg op ieder bord wat rucola en verdeel de tartaar over de borden. Schik de venkelsalade op de tartaar.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!