Kalkoenschnitzel met crème roquefort
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Kalkoen
Frans

Ingrediënten

4 kalkoenschnitzels van circa 150 g per stuk
zout en peper
2 el bloem
2 el boter
1 dl kookroom
100 g roquefort, verbrokkeld

Bereidingswijze

Stap 1
Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout, peper en bloem. Schud overtollig bloem af. Verwarm de boter in een grote koekenpan. Bak de schnitzels in circa 3 minuten per kant mooi bruin en krokant.

Stap 2
Verwarm ondertussen de kookroom met de verbrokkelde kaas en roer de saus glad. Breng eventueel de saus op smaak met peper. Zout zal niet nodig zijn.

Stap 3
Serveer de schnitzels met de pikante kaassaus en bijvoorbeeld waterkers en gebakken aardappelschijven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!