Ingrediënten
4 haaskarbonades
100 g parmaham, in reepjes
2 stronkjes broccoli, in kleine roosjes verdeeld
Zout en peper
2 el. olijfolie en 1 el. boter
100 g geschaafde amandelen
150 g créme fraïche
Bereidingswijze
Stap 1
Breng een pan met ruim water met zout aan de kook en blancheer hierin de broccoliroosjes en spoel ze koud af. Laat ze uitlekken in een vergiet.
Stap 2
Verwarm de olie en boter in een grote koekenpan. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en bak ze om en om in ca. 4 minuten per kant gaar. Haal het vlees uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie of in een warme oven.
Stap 3
Bak de parmahamreepjes en geschaafde amandelen in het braadvet zachtjes aan, voeg de créme fraïche toe en laat het even aan de kook komen. Breng de saus op smaak met zout en peper en doe de broccoli erbij. Roer goed om en warm alles goed door en serveer met de karbonades. Lekker met aardappelpuree.