Karbonades uit de grillpan met witte bonen en mint
20-40 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 ribkarbonades ­
1 zakje gedroogde witte bonen ­
4 Romatomaten, in blokjes gesneden ­
1 rode paprika, in stukjes gesneden ­
1 ui, gesnipperd ­
1/2 bosje tijm ­
1 blikje gepelde tomaten
zeezout
olijfolie ­
knoflook
knapperig brood

Bereidingswijze

Week de witte bonen een dag van te voren in ruim koud water. Kook ze daarna in ruim water gaar en giet ze af.
Voeg het blikje gepelde tomaten en de rest van de ingredienten toe aan de bonen en laat
op klein vuur pruttelen.
Zorg dat de barbecue op temperatuur is. Besmeer de karbonades met olijfolie, zeezout en knoflook.
Gril ze aan beide zijden vier minuten in een hete grillpan tot ze er mooi gegrild uitzien.
Serveer de karbonades met de bonen en een stuk knapperig brood.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!