Karnemelkroom met yoghurtijs, kruidnagelhoning en Speculoos
20-40 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Nederlands
Feesten en partijen

Ingrediënten

– 300 ml karnemelk
– 200 ml slagroom
– 1 dl honing
– 3 kruidnagels, gekneusd
– 1 kaneelstokje
– 500 ml yoghurtijs
– 4 speculoosjes, verkruimeld
– 1 bakje basilicumcress

Bereidingswijze

  1. Klop de karnemelk met de slagroom tot een lobbig geheel en verkruimel de speculoos.
  2. Verwarm de honing met de kruidnagels en het kaneelstokje. Haal het van het vuur en laat de honing afkoelen.
  3. Verdeel de karnemelkroom over vier glazen of bakjes, leg er een bolletje yoghurtijs in, besprenkel dit met de honing en garneer het met de verkruimelde speculoosjes en basilicumcress.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 425 KCAL (1785 KJ). EIWIT: 5 G.
VET: 24 G (WAARVAN 7 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 47 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!