Ingrediënten
4 katenhaasjes
2 grote courgettes in dunne plakjes
1 ei, losgeklopt
125 g roomkaas met knoflook
1 tl tijmblaadjes
zout en versgemalen peper
3 el vloeibare boter
75 g geraspte belegen kaas
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200C. Blancheer ondertussen de courgetteplakjes een minuut in kokend water met zout. Giet ze af en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Klop het ei met de roomkaas en de tijm los en schep de courgetteplakjes erdoor. Breng op smaak met wat zout en peper. Vet een ovenschaaltje in met een beetje boter en schep de courgettemix erin. Strooi de geraspte kaas erover en bak in circa 15 minuten goudbruin.
Stap 2
Verwarm ondertussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de katenhaasjes om en om in circa 5 minuten per kant gaar. Serveer direct met de gratin.