Keurslager jubileumburger met truffelpasta
20-40 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Lente

Ingrediënten

  • 600 g pasta (spaghetti of tagliatelle)
  • 4 Keurslager Jubileumburgers
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 150 g kookroom
  • 50 g pijnboompitjes (geroosterd)
  • 145 g truffeltapenade
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden of geperst)
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • halve rode peper (fijne ringetjes, zonder zaadjes)
  • 85 g rucola
  • roomboter
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar (kort en koud naspoelen). Doe olijfolie in de pan en smoor de knoflook en de rode peper op laag vuur.
  2. Meng de helft van de parmezaanse kaas en de kookroom erdoorheen en laat het geheel smelten. Roer de truffeltapenade erdoorheen en breng het op smaak met peper en zout.
  3. Bak de Jubileumburgers in roomboter naar wens rosé of gaar.
  4. Meng de pasta met de saus en rol, met een lepel en een vleesvork, 2 torentjes pasta en leg die voorzichtig op een bord naast de Jubileumburger.
  5. Garneren met de overige parmezaanse kaas, de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en rucola.

TIP: Heerlijk met een frisse tomaatkomkommersalade

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!