Keurslager Jubileumschotel
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Nederlands
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 Jubileumburgers
  • 800 g Roseval aardappeltjes
  • 500 g groene asperges
  • 125 g cherrytomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes rozemarijn (gesneden)
  • 75 g smoked BBQ saus
  • 2 stengels lente-ui (voor garnering)
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Halveer de aardappeltjes, kruid ze met peper en zout en bestrooi ze met olijfolie. Meng de aardappeltjes met de rozemarijn en de geperste knoflook.
  2. Verwijder 2 centimeter van de onderkant van de asperges en snijd de rest in stukjes van 3 centimeter.
  3. Bak de aardappeltjes in de oven op 200˚C mooi bruin en gaar.
  4. Roerbak de groene asperges met een snufje peper en zout. Voeg de laatste 2 minuten de (hele) cherrytomaten toe. Bak de burgers naar wens rosé of gaar.
  5. Schenk er een beetje BBQ-saus overheen en garneer het met enkele ringetjes lente-ui

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!