Kippendijen in kokosmelkmarinade
40-60 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Hoofdgerecht
Kip
Oosters
Kerst

Ingrediënten

  • 400 g kippendijfilet, in stukjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 cm gember, heel fijn gehakt
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1 theelepel chilivlokken
  • Kerriesaus
  • Geroosterde cashewnoten
  • 8 pappadums
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Meng de kokosmelk, knoflook, gember en chilivlokken. Leg het vlees minstens 45 minuten in de marinade.
  2. Dep het vlees droog en strooi er naar smaak zout op.
  3. Bak het vlees. Lekker met geroosterde cashewnoten en kerriesaus en pappadums.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 450 KCAL (1890 KJ).
EIWIT: 27 G. VET: 31 G (WAARVAN 18 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 15 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!