Kipspiesen met Zeeuws spek
20-40 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Voorgerecht
Vleeswaren
Overig
Barbecue

Ingrediënten

2 kipfilets, in stukken
1 ciabatta
2 limoenen, in partjes
200 g Zeeuws spek, in dikke plakken
4 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook, geperst

Bereidingswijze

Snijd het brood en het spek
in stukken ter grootte van de
stukken kip. Meng de knoflook
met de olijfolie en besprenkel
hiermee het brood.

Rijg een stuk brood, een stuk
kip, een stuk spek en een
limoenpartje
aan een (in water
geweekte) satéprikker en herhaal
dit. Eindig met een stuk brood.
Maak zo 8 spiesen.

Gril de spiesen 4 tot 6 minuten
per kant op de barbecue. Lekker
met cocktailsaus!

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!