Ingrediënten
4 kogelbiefstukjes
1 rode en 1 gele paprika
1 kleine aubergine en 1 kleine courgette (alles in kleine blokjes gesneden)
1 teentje knoflook (ongepeld geplet)
4 takjes tijm
50 g boter
0,5 dl olijfolie
3 eetlepels balsamicoazijn
Bereidingswijze
Bestrooi de kogelbiefstukjes met zout en peper en bak ze rosé aan in een pan met de uitgebruiste boter (circa 4 minuten). Wikkel ze daarna in aluminiumfolie en laat ze rusten.
Zet een koekenpan op hoog vuur met een scheutje olijfolie en voeg daar de gekneusde knoflook aan toe. Daarna de groenten. Als deze beginnen te kleuren en beetgaar zijn, de resterende olijfolie en de aceto balsamico toevoegen. Houd ze warm.
Pak een voorverwarmd bord en rangschik de groenten er speels op.
Snijd de kogelbiefstuk in plakjes van ½ cm dik en leg deze op de groenten.
Druppel wat braadjus eromheen en garneer met de takjes tijm.