Kogelbiefstuk met kastanjechampignons
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstukken à 180 gram
  • 350 g kastanjechampignons gehalveerd
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 1/2 bosje gehakte peterselie
  • klontje roomboter

Bereidingswijze

  1. Doe de roomboter in een braadpan en laat uit bruisen tot het lichtbruin kleurt.
  2. Schroei de biefstukken aan beide kanten dicht en bestrooi met peper en zout. Bak ze ongeveer 2 minuten per kant.
  3. Voeg de champignons en de sjalot toe en bak goudbruin.
  4. Voeg tenslotte de gehakte peterselie toe. Serveer het gerecht direct met aardappeltjes of brood.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!