Kogelbiefstuk Rossini met waterkers (gourmet)
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Nederlands
Kerst

Ingrediënten

  • 200 g kogelbiefstuk, in 4 stukjes
  • 4 tl roomboter
  • 40 g roompaté, in vieren gedeeld
  • 4 tl truffeltapenade
  • 1 bosje waterkers, afgespoeld en drooggedept
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Dep de biefstukjes droog met keukenpapier. Verhit de roomboter in een gourmetpannetje en bak het biefstukje in 3 tot 4 minuten rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout. Laat even rusten onder aluminiumfolie.
  2. Leg op een bordje wat waterkers, daarop het biefstukje, een stukje roompaté en een lepeltje truffeltapenade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!