Kruidenflensjes met een mousse van beenham
40-60 minuten
Bakken
4 personen
Voorgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 plakjes beenham
100 ml slagroom
2 eetlepels verse tuinkruiden
250 ml halfvolle melk
125 g bloem
2 eieren
20 g boter
2 bakjes cress, in verschillende kleuren

Bereidingswijze

Snijd de beenham heel fijn.

Klop de slagroom en meng de beenham erdoorheen. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en zet het een half uur in de koelkast.

Maak een beslag van de melk, eieren en bloem. Hak de tuinkruiden fijn en voeg deze bij het beslag.

Smelt de boter en bak de pannenkoekjes. Steek de pannenkoeken uit in cirkels van ongeveer 10 cm doorsnede.

Vul de rondjes met wat beenhammousse en vouw ze dicht. Garneer het bord met de cress.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!