Ingrediënten
4 lamskoteletjes
2 aubergines, in de lengte in dunne plakken
Olijfolie
4 eetlepels zonnebloemolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
10 blaadjes munt, in reepjes
2 eetlepels balsamicoazijn
4 eetlepels broodkruim
Half bosje bieslook
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak hierin het broodkruim in 2 minuten krokant. Breng dit op smaak met peper en zout.
Stap 2.
Bak de aubergine in de zonnebloemolie en laat de repen uitlekken op keukenpapier. Leg de aubergine in een schaal, bestrooi ze met een beetje zeezout en sprenkel er wat balsamicoazijn overheen. Maak er rolletjes van en bind deze dicht met een takje bieslook.
Stap 3.
Meng 5 eetlepels olijfolie met de knoflook en de munt en verdeel dit over de aubergines. Strooi hier vervolgens het broodkruim overheen.
Stap 4.
Besmeer de lamskoteletjes met olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Gril ze op een bakplaat 2-3 minuten per kant goudbruin en serveer ze met de auberginerolletjes.