Lamssaté bamboe roedjak
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Lam
Overig
Barbecue

Ingrediënten

500 g lamslapjes, in blokjes gesneden spiesjes

Voor de marinade:
­3 eetlepels kerriepoeder
­2 teentjes gehakte knoflook ­
1 eetlepel sambal
­scheutje arachideolie

Bereidingswijze

Meng de ingredinten van de marinade, voeg de blokjes lamsvlees toe en marineer ze een uur. Maak de saus: meng alle ingrediënten en zet het geheel even weg. Rijg het vlees aan de spiesjes en gril ze mooi rosé op een voorverwarmde barbecue.
Serveer de lamssaté met de saus.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!