Lasagne met ham en kaas 
40-60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

200 g beenham
1 zakje bechamelsaus
1/2 l melk
200 g broccoli
zout
200 g kant- en-klare tomatensaus
12 lasagnevelletjes
150 g geraspte belegen kaas
ovenschaaltje van 25 cm

Bereidingswijze

Stap 1
Maak eerst de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de saus een minuut zachtjes doorkoken. Snijd de broccoli in plakken van 1 centimeter. Breng water met zout aan de kook en laat de broccoli hierin een minuut koken. Spoel de broccoli met koud water af.

Stap 2
Verwarm de oven op 200◦C. Smeer 4 eetlepels bechamelsaus over de bodem van de ovenschaal en bedek de bodem met 3 lasagnevellen. Schep hierop de helft van de tomatensaus. Leg daarna de helft van de ham erop. Bedek weer met 3 lasagnevellen en schep hierover 4 eetlepels bechamelsaus. Verdeel de broccoli erover en strooi de helft van de kaas erover. Bedek met 3 lasagnevellen en schep hier de rest van de tomatensaus op en de rest van de ham. Dek af met de laatste lasagnevellen en giet de rest van de bechamelsaus erover. Bestrooi met de rest van de kaas en bak 35 minuten in de oven. Laat nog 5 minuten staan voor dat je de lasagne aansnijd.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!