Ingrediënten
200 g beenham
1 zakje bechamelsaus
1/2 l melk
200 g broccoli
zout
200 g kant- en-klare tomatensaus
12 lasagnevelletjes
150 g geraspte belegen kaas
ovenschaaltje van 25 cm
Bereidingswijze
Stap 1
Maak eerst de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de saus een minuut zachtjes doorkoken. Snijd de broccoli in plakken van 1 centimeter. Breng water met zout aan de kook en laat de broccoli hierin een minuut koken. Spoel de broccoli met koud water af.
Stap 2
Verwarm de oven op 200◦C. Smeer 4 eetlepels bechamelsaus over de bodem van de ovenschaal en bedek de bodem met 3 lasagnevellen. Schep hierop de helft van de tomatensaus. Leg daarna de helft van de ham erop. Bedek weer met 3 lasagnevellen en schep hierover 4 eetlepels bechamelsaus. Verdeel de broccoli erover en strooi de helft van de kaas erover. Bedek met 3 lasagnevellen en schep hier de rest van de tomatensaus op en de rest van de ham. Dek af met de laatste lasagnevellen en giet de rest van de bechamelsaus erover. Bestrooi met de rest van de kaas en bak 35 minuten in de oven. Laat nog 5 minuten staan voor dat je de lasagne aansnijd.