Loempia met Spinata Romana
20-40 minuten
Oven
6 personen
Hapjes/Amuse
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 260 g Flammkuchendeeg
  • 100 g crème fraîche
  • 1 losgeklopt ei
  • stuk prei van 15 cm (zeer fijn gesneden)
  • 9 plakjes Spianata Romana
  • nootmuskaat
  • peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  2. Rol het deeg uit op een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg in 9 stukken van ongeveer 8 cm.
  3. Smeer de stukken in met crème fraîche en bestrooi het met nootmuskaat en peper.
  4. Verwarm een paar lepels water in een pannetje, voeg de fijngesneden prei toe en laat dit in 2 minuten zacht worden. Laat de prei uitlekken op keukenpapier.
  5. Leg de plakjes Spianata Romana op de stukjes Flammkuchen en verdeel hierover de prei.
  6. Vouw eerst de randjes naar binnen en rol de velletjes Flammkuchen op en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
  7. Bak de loempia’s in de oven in 12 minuten goudbruin.

VOEDINGSWAARDE PER STUK: 150 KCAL (630 KJ). EIWIT: 6 G. VET: 8 G (WAARVAN 4 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 14 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!