Mar y montaña
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Internationaal
Kerst

Ingrediënten

  • 200 g biefstuk, in blokjes van 2 centimeter
  • 8 garnalen, gepeld
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie
  • Zout
  • Brood

Bereidingswijze

1. Rijg spiesjes met om en om een blokje biefstuk en een garnaal. Meng olie en knoflook en bestrijk hier de spiesjes mee. Laat de olie intrekken. Bestrooi de spiesjes daarna met zout.
2. Bak de spiesjes en combineer ze met citroen-kwarksaus en een stukje brood.

VOEDINGSWAARDE PER STUK: 100 KCAL (420 KJ).
EIWIT: 12 G. VET: 3 G (WAARVAN 2 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 6 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!