Mediterraan gemarineerde spiesjes van reepjes filet en paprika
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Internationaal

Ingrediënten

4 gemarineerde filetlapjes van circa 100 g
2 rode puntpaprika's
16 spiesjes
2 el olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de filetlapjes elk in 4 repen en sla deze een beetje platter. Was en droog de paprika's en snijd ze elk in de lengte in 8 repen.

Stap 2
Leg op elke reep paprika een reep vlees en rijg ze gezamenlijk als een kronkelende slang op een spiesje. Maak 16 spiesjes op deze manier en bestrijk ze met een kwastje met olie.Leg ze met 8 tegelijk op de barbecue en grill ze circa 5 minuten per kant.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!