Meerzaden triangel croissant met Coppa di Parma
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 100 g Coppa di Parma
  • 4 meerzaden triangel croissants
  • 50 g rucola
  • 1 el olijfolie met citroenaroma
  • 100 g gorgonzola
  • 1 verse vijg, plakjes
  • 1 el kappertjes
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de croissants overdwars doormidden. Besmeer een helft van de croissant met de gorgonzola, verdeel er de rucola overheen, besprenkel dit met een beetje olijfolie met citroenaroma, peper en zout.
  2. Beleg met rozetten Coppa di Parma en garneer met plakjes vijg en kappertjes. Dek het geheel af met de andere helft van de croissant.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 455 KCAL (1896 KJ). VET: 30 G (WAARVAN 1 G ONVERZADIGD). EIWIT: 18 G. KOOLHYDRATEN: 28 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!