Mini worstenbroodje
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hapjes/Amuse
Rund
Overig

Ingrediënten

4 plakjes hartige taartdeeg (diepvries)
250 g gekruid gehakt
1 ei

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180ºC. Laat 4 plakjes hartige taartdeeg (diepvries) ontdooien en snijd elk plakje doormidden. Verdeel 250 g gekruid gehakt in 8 stukjes er rol er worstjes van. Leg op elk deeglapje een worstje en vouw het deeg eromheen. Bevochtig de randen van het deeg met water en druk de naad goed aan. Leg de broodjes met de naad naar onder op een bakplaat, bestrijk ze met een losgeklopt ei en bak ze in ca. 15 minuten bruin.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!