Ingrediënten
BENODIGDHEDEN MET ROOKVLEES
50 g rookvlees
2 sneetjes casino wit, zonder korst
50 g gorgonzola
1 rijpe peer, in plakjes
BENODIGDHEDEN MET MORTADELLA
50 g mortadella
2 sneetjes casino wit, zonder korst
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel kappertjes
BENODIGDHEDEN MET SERRANOHAM
50 g serranoham
2 sneetjes casino wit, zonder korst
25 g smeerbare roomboter
2 artisjokharten (uit blik), in plakjes
Handvol rucola
Bereidingswijze
BEREIDING MET ROOKVLEES
Besmeer de sneetjes brood royaal met de gorgonzola en beleg een snee met het rookvlees. Leg 2 plakjes peer op het rookvlees en vervolgens het tweede sneetje broodmet de besmeerde kant naar beneden erbovenop. Snijd de sandwich twee keer diagonaal doormidden.
BEREIDING MET MORTADELLA
Besmeer beide sneetjes brood met mayonaise. Beleg een snee brood met de mortadella, verdeel er de kappertjes overheen en leg het tweede sneetje er met de mayonaisekant naar beneden bovenop. Snijd de sandwich twee keer diagonaal doormidden.
BEREIDING MET SERRANOHAM
Besmeer de sneetjes brood met de boter. Beleg een sneetje met de artisjokharten en bestrooi het met peper. Leg er royaal de serranoham bovenop en daarna wat rucola. Leg het tweede sneetje erbovenop met de besmeerde kant naar beneden. Snijd de sandwich twee keer diagonaal doormidden.