Muffins met corned beef en ei
20-40 minuten
Oven
6 personen
Lunch
Vleeswaren
Nederlands
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 200 g corned beef
  • 6 vellen bladerdeeg
  • 6 eieren
  • 50 g geraspte kaas
  • Boter
  • Peper en zout
  • Tuinkers

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvorm in met 1 eetlepel boter. Bekleed ieder vormpje met één plakje bladerdeeg. Verdeel de corned beef over 6 holtes en bak die ongeveer 10 minuten.
  2. Splits de eieren en houd de dooiers heel. Meng het eiwit met de geraspte kaas en breng dit op smaak met peper en zout.
  3. Haal de bakvorm uit de oven en giet het eiwitmengsel bij de corned beef. Verdeel de dooiers over de muffinvormpjes en zet de bakvorm nog 10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is en het bladerdeeg goudbruin. Haal ze uit hun vormpjes en bestrooi met tuinkers.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!