Naan met shoarmagehakt en tzaziki
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Zomer

Ingrediënten

  • 400 g shoarmagehakt
  • 4 naanbroodjes (mini naanbrood naturel 200 g)
  • 1 komkommer
  • 40 ml appelazijn
  • 4 el tzatziki
  • 40 g snoeptomaatjes
  • 15 g verse krulpeterselie

Bereidingswijze

  1. Was de komkommer en snijd deze met een dunschiller in linten. Meng in een kommetje met appelazijn en zet weg tot gebruik.
  2. Verwarm en rul het shoarmagehakt in een koekenpan. Maak de naanbroodjes warm en klap ze dubbel.
  3. Halveer de snoeptomaatjes en snijd de peterselie fijn.
  4. Bestrijk de binnenkant van de naanbroodjes met tzatziki.
  5. Vul de naanbroodjes met shoarmagehakt, komkommerlinten, tomaatjes en verse peterselie. Serveer ze met een extra kommetje tzatziki erbij.

VOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 352 KCAL (1473 KJ). VET: 18,0 G (WAARVAN 7,1 G ONVERZADIGD). EIWIT: 19,8 G. KOOLHYDRATEN: 25,9 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!