Omelet met ham en kaas
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

2 grote plakken gekookte ham
3 eieren
3 el melk
zout en peper
100 g geraspte kaas
1 el vloeibare boter

Bereidingswijze

Snijd de ham in kleine stukjes of reepjes. Breek de eieren boven een kom en kluts ze met de melk en zout en peper. Roer de ham en geraspte kaas erdoor.
Verwarm de boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Laat aan een kant twee minuten op zacht vuur bakken.
Klap met behulp van een platte spatel de omelet dubbel, zet het vuur uit en laat hem nog met het deksel op de pan zo een paar minuten nagaren. Lekker met witte boterhammen en tomaat.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!