Omeletrolletjes met ham en spinazie
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

4 eieren
4 plakken gekookte ham
100 g verse spinazie, fijngesneden
80 g roomkaas
4 eetlepels pijnboompitjes
1 eetlepel boter

Bereidingswijze

Klop de eieren los met de spinazie.

Smelt de boter in een koekenpan
en giet het ei-spinaziemengsel in de
pan. Dek de pan af met een deksel
en bak de omelet aan beide kanten
goudbruin.

Laat de omelet iets afkoelen en
besmeer één kant met de roomkaas.
Strooi de pijnboompitjes eroverheen
en leg de plakken ham erop.

Rol de gevulde omelet voorzichtig
op en snijd er rolletjes van.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!