Omeletrolletjes met zalm en beenhamsalade
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Overig

Ingrediënten

100 g beenhamsalade
2 el vloeibare boter
6 eieren
3 el melk
zout en peper
100 g gerookte zalm
1 bakje tuinkers, gewassen en uitgelekt
vershoudfolie

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een grote koekenpan. Klop de eieren los met de melk, zout en peper en bak er twee goudbruine omeletten van. Leg de omeletten op grote borden en laat ze afkoelen. Beleg de ene omelet met beenhamsalade en de ander met zalm. Bestrooi ze beide met de tuinkers en rol de omeletten strak op. Rol in vershoudfolie en leg ze een uurtje in de koelkast. Snijd de omeletrollen in dikke plakken en serveer direct.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!