Oosters gehakt met groenten in wrap
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Oosters

Ingrediënten

500 g rundergehakt
250 g sperziebonen, in stukjes
zout
2 el olie
1 ui, gesnipperd
2 cm verse gemberwortel, geraspt
1 rode chilipeper, gesnipperd
3 tenen knoflook
1 rode paprika, in repen
2 el ketjap manis
4 tortillawraps
verse koriander

Bereidingswijze

Stap 1
Blancheer de sperziebonen 2 minuten in kokend water met zout. Giet ze af en spoel ze koud.

Stap 2
Verwarm de olie in een wok en fruit de ui, gember en chilipeper op zacht vuur 2 minuten. Voeg het rundergehakt toe en roerbak het op hoog vuur rul. Voeg de knoflook, paprika, sperziebonen en ketjap toe en roerbak nog 3 minuten.

Stap 3
Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron of koekenpan. Schep op iedere wrap een flinke lepel gehaktschotel en bestrooi met koriander. Lekker met rijst.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!