Ingrediënten
200 g kippendijenvlees
1 el rode curry pasta
1 teentje knoflook
1 el laos
1 tl suiker
3 stengels koriander
1 stengel citroengras
1/2 limoenschil
beetje peper en zout
1/2 tl vissaus
1/2 tl soy saus
1 el sesamzaad
Bereidingswijze
Gebruik uw handen om het kippen vlees te marineren: voeg de currypasta, knoflook, laos, suiker, limoenschil, koriander en de vissaus samen met de dijen en kneed ze goed door elkaar. Het lekkerste is als het een dag in de koelkast kan marineren maar anders is twee uurtjes ook minuutje in kokend water liggen, haal ze eruit en dep ze droog. Bak de dijen in een koekenpan met wokolie en voeg er als laatste wat sesamzaad bij en een beetje soy saus (1/2 theelepel is voldoende, het is erg zout). Serveer ze met paksoi en pangdang rijst en versier met een stukje sereh waarop u even met een mes geslagen hebt.