Oosterse procureur
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Oosters
Barbecue

Ingrediënten

  • 4 procureurlappen van circa 175 gram
  • 2 centimeter gember, geschild en fijngesneden
  • 1 rode peper, in ringetjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 tenen knoflook, geperst
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • 4 eetlepels sojasaus

Bereidingswijze

Maak een marinade van de gember, peper, ui, knoflook, sesamolie, gembersiroop en sojasaus. Besmeer hiermee het vlees. Laat het minimaal 1 tot 2 uur intrekken.

Haal het vlees uit de marinade en gril het 6 minuten op de barbecue.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!