Ingrediënten
300 g kipfilet, in blokjes
1 tl currypasta
1 el olie
200 g sugarsnaps, in reepjes
100 g bamboescheuten, in reepjes (uit blik)
1 eetrijpe avocado, in repen
1 groene of gele paprika, in repen
3 bosuitjes, in reepjes
handje korianderblaadjes
Voor de dressing:
1 el honing
1 el limoensap
2 el zonnebloemolie
1/2 rode peper, fijngehakt
snuf zout
Bereidingswijze
Vermeng de currypasta met de olie in een schaal en schep hier de kipblokjes doorheen. Laat staan tot verder gebruik. Vermeng alle reepjes groenten, bosui en korianderblaadjes met elkaar in een schaal. Klop alle ingrediënten voor de dressing samen in een kommetje en giet dit over de groenten, schep goed door.
Verwarm de wok en bak de kipblokjes op middelhoog vuur mooi bruin en gaar. Schep de blokjes door de salade en serveer direct.