Ossenhaas met groene kruidenroom
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

600 g ossenhaas, in vier gelijke stukken
zout en peper
1 el peterselie, gehakt
1 el dragon, gehakt
1 el bieslook, gehakt
1 el basilicum, gehakt
5 el mascarpone
kneepje citroen
2 el vloeibare boter

Bereidingswijze

Stap 1
Bestrooi de ossenhaas rondom met zout en peper en laat ze op kamertemperatuur komen. Maal de kruiden in de keukenmachine fijn en draai de mascarpone erdoor en een kneepje citroensap naar smaak. Breng verder op smaak met zout en peper.

Stap 2
Verwarm de boter in de koekenpan en bak de ossenhaas in circa 2 minuten per kant op middelhoog vuur rosé. Serveer direct met een dot kruidenroom en bijvoorbeeld groene sla en frieten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!