Ossenhaastartaar met truffelmayonaise
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

160 g ossenhaas
50 g Parmezaanse kaas, in snippers
2 eetlepels mayonaise
1 theelepeltje truffeltapenade
1 bosuitje, in kleine ringetjes gesneden

Bereidingswijze

Snijd de ossenhaas fijn en breng deze op smaak met peper en zout.

Voeg 2 eetlepels water toe en dek goed af met folie, zodat de tartaar niet verkleurt.

Meng de mayonaise met de truffeltapenade en roer dit tot een sausje.

Verdeel de tartaar over vier bordjes, strooi de gesneden bosuiringetjes erover en de Parmezaanse kaas.
Trek een streep truffelmayonaise ernaast.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!