Ouderwets lekkere spareribs
langer dan 60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

voor de marinade:
10 eetlepels zoete ketjap
4 eetlepels honing
1 mespunt cayennepeper
2 tenen geperste knoflook
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels bruine suiker

voor de saus:
2 eetlepels honing
2 eetlepels sojasaus
1/2 teentje knoflook (geperst)
1 grote lepel kerriepoeder
zout en peper

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten voor de marinade en smeer de spareribs ermee in. Laat ze hier twee uur in marineren.

Verwarm de oven voor op 160°C. Bak de spareribs in ongeveer 60 tot 75 minuten gaar.

Maak de saus door de ingredienten goed te mengen. 4. Gril de spareribs nog kort op de barbecue.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!