Paaspizzaslice met vleestopping
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans

Ingrediënten

50 g spinata romana
50 g parmaham
1 pak pizzadeeg met saus, (daneroles)
1 bol buffelmozzarella, in reepjes
1 el oregano
4 el mascarpone
rucola

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200graden. Haal het deeg uit de verpakking en snijd het in 8 stukken van circa 8 cm. Leg ze op een ingevette bakplaat. Besmeer ze met de tomatensaus en verdeel er de reepjes mozzarella over. Snijd de vleeswaren in reepjes en verdeel ze over de mozzarella. Bak de pizzaatjes 10 minuten. Serveer direct met een dotje mascarpone en een plukje rucola.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!