Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / 40-60 minuten
Minestronesoep met guanciale
Gehakt / langer dan 60 minuten
Worst-en-broodjes
Varken / 20-40 minuten
Varkenshaas gevuld met brie, gedroogde pruimen en walnoten
Rund / 20-40 minuten
Rollade van bavette met pijnboompitten
Rund / 20-40 minuten
Ossenhaas met Pedro Ximénez-saus en tarte tatin van rode biet
Rund / 20-40 minuten
Steak tartaar met kruidige fregola
Rund / 0-20 minuten
Boeuf Bourguignon met frisse salade van rode kool, gember en rozijnen
Lam / Rund / 0-20 minuten
Feestelijk gourmetten: Mini-hamburger en Lamskoteletje
Varken / langer dan 60 minuten
Varkensrack met jus van mosterd en peer