Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Kalf / 40-60 minuten
Kalfsfricandeau met pompoenpuree
Kalf / 0-20 minuten
Kalfsentrecote met groentepalet
Kalf / 20-40 minuten
Kalfsentrecote gevuld met gorgonzola en rucola
Kalf / 20-40 minuten
Kalfscarpaccio
Kalf / langer dan 60 minuten
Kalfsbiefstukje met voorjaarsgroenten en jus
Kalf / langer dan 60 minuten
Kalfsbiefstuk gevuld met salie en gorgonzola
20-40 minuten
Kaiserschmarrn
Vleeswaren / 20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
0-20 minuten
Kaasplateau met walnotenboter