Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 0-20 minuten
Entrecote met smoked olive oil
Kip / langer dan 60 minuten
Kip met romige spinazievulling, spruiten en prei
Varken / 20-40 minuten
Gestoofde procureur met huisgemaakte winterjus
Varken / 20-40 minuten
Beenham met krokante kruidenkorst
Lam / 20-40 minuten
Lamsbout gevuld met pesto en croutons
Rund / 40-60 minuten
Steak tartaar met een oosterse twist
Rund / 20-40 minuten
Rundercarpaccio met pompoen en Chioggia bieten
Varken / 20-40 minuten
Gevulde varkenshaas met gorgonzolasaus
Rund / langer dan 60 minuten
Feestelijke vleesbouillon met piccalillyschuim