Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / 20-40 minuten
Doperwtjesstamp met gegrilde plakjes rookworst
Vleeswaren / 0-20 minuten
Donkere meergranensandwich met eiersalade en Ardennerham
Rund / 0-20 minuten
Deense ‘Hakkebief’ met uiensalade
Rund / 20-40 minuten
De echte Belgische steak tartaar
Vleeswaren / 0-20 minuten
Dadels met geitenkaas en ham
20-40 minuten
Curry van groene groenten
0-20 minuten
Cumberlandsaus
Rund / 40-60 minuten
Crostini’s met tonosalata en saucijsjes met pikante spread
Varken / 20-40 minuten
Crostini van zeebonk, tomaat en Hollandse saucijsjes