Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Kalf / 0-20 minuten
Geroosterde kalfslever met sinaasappel en olijven
Wild / 20-40 minuten
Geroosterde eendenborst met balsamicosiroop
Kalf / 20-40 minuten
Gepocheerde kalfslende met tonijnsaus
Varken / 20-40 minuten
Gepaneerde speklapjes met stamppot van rauwe spinazie en waterkers
Rund / Varken / 0-20 minuten
Gepaneerde hamburger
Kip / 0-20 minuten
Gemarineerde kipspiesen met limoen en laurier
Kip / 20-40 minuten
Gemarineerde drumsticks met citroenmayonaise en gepofte aardappel
Varken / 20-40 minuten
Gekruide varkensrollade met boerenkoolschotel
Gehakt / Vleeswaren / 40-60 minuten
Gehaktterrine